Ik wandel…

Inspiratie

Ik wandel.. elke morgen een uur. In mijn uppie. Het liefst nog voor zevenen, maar soms is mijn bed nog té lekker (-: Het alleen zijn vind ik heerlijk. Ik wandel langs slootjes en weilanden en ik kom bijna niemand tegen.. 

Er was ook een tijd in mijn leven dat ik daar geen rust voor had. Ik was boos. Gekwetst. Een boosheid die alle andere gevoelens overspoelde. Ik heb zelfs een keer in een overvolle tram, tot schelden toe, ruzie staan maken met de tramchauffeur. Vreselijk!

Toen ik durfde te zien dat de boosheid eigenlijk verdriet was gaf dat ruimte en toen ik het echt ging voelen heelde ik. Stukje bij beetje.

Yoga en meditatie kunnen helpen je weer te laten voelen en ruimte te geven aan je gevoelens en terug te komen in je kracht🔥 Sterker dan ooit.

 ‘Terug in je kracht na ontrouw’ Is een compleet programma om je weer in je kracht te laten staan. Wil jij dat ook? Meld je dan hier aan.

Liefs, Mandy van Yogapepper

Kundalini yogadocent met een speciaal programma voor vrouwen ter begeleiding na ontrouw, overspel en bedrog

Hi, ik ben Mandy

Na mijn eigen ervaring met ontrouw merkte ik dat yoga en meditatie ontzettend helend kunnen werken.

Door een heftige ervaring als ontrouw kan je volledig los komen te staan van je gevoelens. De emoties zijn te heftig. Door weer in contact te komen met je lijf kan je ruimte maken voor die emoties en dan kan het helen beginnen.

Volg mij