Over mij

In een donkere tijd in mijn leven zag ik het licht…YOGA! 

Niet omdat ik yogales wilde geven, maar omdat ik er alles van wilde weten. Het werd niet zomaar yoga, maar Kundalini yoga.

De meest complete vorm van yoga en ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Tijdens de opleiding leerde ik over het spirituele pad, voelen, intuïtie en bewustwording. De ingrediënten voor een gelukkig en ontspannen leven. Dit moest ik delen en toen ben ik les gaan geven. 

Na mijn eigen ervaring met ontrouw merkte ik dat yoga en meditatie ontzettend helend kunnen werken. Door een heftige ervaring als ontrouw kan je volledig los komen te staan van je gevoelens. De emoties zijn te heftig. Door weer in contact te komen met je lijf kan je ruimte maken voor die emoties en dan kan het helen beginnen.

Waar ik ook van hou…

  • Koffie of espresso naast mijn dessert
  • Portugal
  • Drop, koekjes, hazelnoot schuimgebak, kaas, gin-tonic
  • Flauwe grappen
  • Wandelen in mijn eentje
  • Gospel, Soul, Jazz, Reggae, muziek met een ziel

Wil jij werken aan je zelfvertrouwen en krachtig in het leven staan?

Leuke feitjes

Yoga rules

Sinds 2015 geef ik kundalini yoga aan de rechters en juridisch medewerkers van Rechtbank Gelderland.

Majeali

Ik organiseer samen met Lizette en Jeannique elk jaar in mei een fantastisch, kleinschalig vrouwenfestival Majeali (www.majeali.nl)

Zen & Wijn

In de zomer organiseer ik elke vrijdagmiddag Zen & Wijn! Elke week óf yoga óf een meditatie… in ieder geval iets waar je Zen van wordt en we sluiten ALTIJD af met wijn. Georganiseerd in samenwerking met Majeali.

Sit & stretch

Ik ben ook stoelyoga docent, dus als je niet goed kunt (op)staan of liggen, dan kan je gewoon meedoen met mijn yogalessen.

Gratis

Wil jij je hart verzachten en je meer verbonden voelen?

Meditatie video voor het helen van je hart.

Gratis

Wil jij leren mediteren?

Meditatie om te leren mediteren.