Kundalini yoga Arnhem

Versterk, verfris en vitaliseer je lichaam en geest met de Groene Week 

Herkenbaar?

9
Je wil gezonder gaan leven en hebt even een kickstart nodig
9

Je hebt geen tijd en zin in ingewikkelde en dure detox dieten

9

Je wil niet alleen maar sapjes drinken

9

Je hoeft niet af te vallen, maar je wil wel ontgiften

9
Je wil wat gewicht verliezen
9

Ik heb behoefte aan een gezonde reset

9

Je wil je fitter en frisser voelen

9

Je wil meer focus, meer energie en beter kunnen slapen

Een fysieke, emotionele, spirituele en mentale detox

Door alleen groen te eten krijg je meer chlorofyl binnen dan normaal. Hierdoor neem je meer zuurstof op waardoor je je energieker, fitter en frisser voelt. Yes!

De chlorofylrijke groenten en fruit helpen je lichaam ontgiften. Het dieet werkt ook ontzurend waardoor je weerstand wordt verhoogt. Een krachtige immuun-booster dus! Daarnaast is ook nog gebleken dat het helpt tegen eczeem, het verlagen van cholesterol en het verlichten van pijn in spieren en gewrichten.  De ontzurende werking helpt tegen slijmvorming in de longen en darmen. Dit is gunstig wanneer je vaak verkouden bent of chronische bronchitis, emfyseem of astma hebt. ‘Corona eat your heart out!’ 

Naast het groene dieet zorgen yoga- en meditatie oefeningen voor het versterken van de emotionele, spirituele en mentale detox. Je heldere geest geeft je meer focus en een positieve vibe! Yeah!

Na de Groene Week

Z

Heb je je immuunsysteem een enorme boost gegeven

Z

Is je suikerspiegel stabieler, heb je minder dips en minder behoefte om te snoepen

Z

Is je huid beter doorbloed en heb je stralende gezonde gloed

Z

Heb je veel inspiratie en nieuwe recepten om je gezonde levensstijl voort te zetten

Z

Ben je (als je wilt) met heerlijk eten een paar kilo afgevallen

Z

Voel je je fitter, positiever, sterker en energieker

Terug in je kracht

Prijs

Happy, Healthy & Holy

Mijn naam is Mandy, trotse eigenaar van Yogapepper. Ik ben Kundalini yogadocent en geef les sinds 2014 aan particulieren, bedrijven en online. Mijn doel en passie is jouw (lichaams)bewustzijn te vergroten, zodat je voelt wat goed is voor jou. Alleen dan kan je je mooiste leven leven en de beste versie van jezelf zijn.

Kundalini yoga is veel meer dan yoga alleen. Het is een levensstijl. Het groene dieet hoort daar ook bij. Het is een praktische manier om te detoxen, je gezondheid te resetten en je immuunsysteem een enorme boost te geven.

Omdat het aanpassen van je eetgewoonte al ingewikkeld genoeg is en een dieet volgen ook best lastig kan zijn heb ik het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. (Ik hou van praktisch)

De bereidingstijd van de gerechten is niet langer dan 15 a 20 minuten. De recepten bevatten geen ingewikkelde ingredienten. En, oh yes,  ik heb ook al een boodschappenlijst voor je gemaakt!

En beloofd… je gaat je fantastish voelen; fris, fit en gefocust!

Helen na ontrouw

Wat houdt de Groene week in?

In de groene week eet je alleen maar groen. Groene groenten, groen fruit en drink je water, groene thee of bouillon.

Groene groenten en fruit bevatten Chlorofyl. Je krijgt in de groene week dus veel meer chlorofyl binnen dan normaal. Dit zorgt ervoor dat je lichaam beter zuurstof opneemt waardoor je je energieker en fitter voelt.

Je kunt wat afvallen door het dieet, maar dat hoeft niet. Door bepaalde gerechten vaker of minder vaak aan het je dieet toe te voegen kun je dat zelf makkelijk en op een gezonde manier regelen. Ik vertel je daar alles over in het e-book.

Als je het programma koopt ontvang je direct je e-book met recepten en boodschappenlijst, de video’s met de yoga- en meditatieoefeningen en je ontvangt de mails (met links en locaties) zodat je mee kunt doen aan de live kundalini yogalessen. Je kunt dus direct aan de slag!

Naast de fysieke voordelen van de groene week geeft het dieet ook ruimte in je hoofd. Je onthaast. Je focus is beter en je geest is helder. Het lukt je veel beter om in het hier en nu te zijn. De yoga- en meditatieoefeningen zullen je nog meer helpen om meer in rust en aandacht te zijn. 

Het mooiste is dat je levenslang toegang houdt tot de recepten en de video’s. Zo kan je het dieet zo vaak doen als je wilt.

 

Dit wil jij toch ook?

Z

Je fit, fris en gefocust voelen?

Z

Je lichaam resetten en een frisse start maken?

Z

Van je suiker- en ongezonde snackverslaving af?

Z

Je immuunsysteem een enorme gezonde booster geven?

Z

Een stralende frisse huid?

Z

Meer rust in je lijf en in je hoofd, waardoor je ook nog beter slaapt?

Veel gestelde vragen

Word ik er chagrijnig van?

Meestal word je chagrijnig van een dieet wanneer je veel trek hebt. Bij het groene dieet kan je zoveel eten als je wilt. Als het maar groen is. Je zult misschien best je koffie missen of andere dingen die je heel lekker vind. De yoga en meditatie oefeningen zullen je helpen. En je zult snel merken hoe goed het is voor je lijf en je geest, zodat je voelt dat het de moeite waard is.

Is het belangrijk de yoga- en meditaties te doen?

Ja, tijdens de groene week helpen de yoga en mediaties de gifstoffen die vrijkomen zo snel mogelijk af te voeren. Dus ja! Maak er tijd voor vrij. Naast een soepel lijf en ontspanning gaat het je veel moois opleveren

Zijn de recepten ook geschikt om mee te nemen naar mijn werk?

Zeker! Je kunt een salade of groen fruit meenemen. En groene thee of bouilon om te drinken. Hop in een thermosfles. Yes!

Kan ik ook hoofdpijn of vermoeidheid verwachten door de ontgifting?

Dat kan maar het is meestal na 3 dagen over. Het lift er aan hoeveel er te ontgiften is. Je kunt dit ook zien als iets positiefs. ‘Het groene dieet is een schoonmaakbeurt en je komt je eigen rommel tegen.’ aldus Hariang Kaur (schrijver van het boek Groen en Gezond).

Drink je veel koffie? Dan kan het goed zijn om een week voor de start rustig je koffiegebruik af te bouwen.

In het e-book vind je meer tips en informatie.

Mijn vraag staat er niet bij, wat kan ik doen?
Stuur je vraag naar info@yogapepper.nl of gebruik het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

‘De beste investering die je kunt doen is investeren in je eigen gezondheid’