Yoga Arnhem Schuytgraaf

Privé Yogales

Informatie, pakketten en tarieven

Afgestemd op jouw wensen

Extra persoonlijke aandacht in verband met fysieke of mentale klachten?

Soms kan naar een les komen fysiek of mentaal een uitdaging zijn en toch voel je dat je behoefte hebt aan meer ontspanning, balans en verbinding tussen lichaam en geest.

Samen maken we een programma dat afgestemd is op jouw wensen en behoeften én die de voordelen van kundalini yoga omarmt.

Kundalini Yoga

Kundalini yoga is ontwikkeld voor de Westerse mens in plaats van ‘de monnik op de berg’. De oefeningen richten zich precies op wat wij mensen in de Westerse maatschappij nodig hebben; een effectieve en niet moeilijke vorm die je bewustzijn vergroot en je helpt ontspannen. Een yogavorm die zorgt dat je al die prikkels waar we dagelijks mee te maken krijgen goed kunt handelen.

Voordelen van privé yogales

Z

een les die helemaal aansluit op jouw persoonlijke behoeftes

Z

yoga op een voor jou comfortabele plek

Z

extra aandacht voor jouw lichaam en eventueel lichamelijk uitdagingen, blessures of gezondheidsproblemen

Z

yoga verbeterd de conditie

Z

yoga helpt om beter te slapen

Prive Yoga Arnhem

Hoe creëren we samen jouw yogales?

Stap 1. Kennismaking

Ik maak graag kennis met je! Je kunt direct een afspraak bij mijn inplannen via dit contactformulier. We bespreken wat jouw wensen zijn en wat je wilt bereiken met de yogalessen

Stap 2. Proefles

Ik kom naar jou toe voor een proefles, dat kan bij jou thuis zijn of op een andere locatie. Deze proefles kost € 80 (excl reiskosten). Bevalt de manier van lesgeven? Dan stel ik een persoonlijke yogaplan op dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

Stap 3. Jouw persoonlijke (yoga)reis!

We beginnen samen aan jou persoonlijke (yoga)reis waarbij ik je persoonlijke ondersteuning en begeleiding bied.

 

 

Pakketten en tarieven

Over mij

Mijn naam is Mandy, trotse eigenaar van Yogapepper. Ik ben Kundalini yogadocent en geef les sinds 2014 aan particulieren, bedrijven en online. Mijn doel en passie is mensen helpen hun (lichaams)bewustzijn te vergroten, Zo voel je wat goed voor je is. Alleen dan kan je je mooiste leven leven en de beste versie van jezelf zijn. Of je nu op je werk bent of thuis.

Mijn eerste lessen gaf ik op het Paleis van Justitie in Arnhem. Eerst op eigen initiatief, waarbij ik een vergoeding ontving van de deelnemers. 

Ik kreeg al snel zoveel mooie reacties dat de Rechtbank besloot de lessen gratis en één keer per week onder werktijd aan te bieden aan haar werknemers. 

Naast de lessen op het Paleis begon ook met lesgeven buiten de Rechtbank. En zo groeide mijn bedrijf en startte ik Yogapepper.

Ik geef inmiddels zes yogalessen per week, waaronder ook stoelyoga voor ouderen en mensen met dementie. Ik ontwikkel en verkoop online yogaprogramma’s, ik geef maandelijks Yogapepper’s dance ,workshops en ik organiseer verschillende (yoga)events.

Bij alles wat ik doe staat ontspanning, bewustwording en het laten stromen van je levensenergie centraal.

Helen na ontrouw

‘De beste investering die je kunt doen is investeren in je eigen gezondheid’