Liefde? Ja doei! En dat is?

Inspiratie

Monogamie? Laat me niet lachen.. Ja eenden, die zijn monogaam toch? Maar mensen?

Nee joh. 

Monogamie is altijd een mooi onderwerp voor een interessante discussie… Of ik er in geloof? Goeie! Nee. Eerlijk gezegd geloof ik niet dat wij als mensen van nature monogaam zijn. Maar eigenlijk vind ik dat ook niet zo belangrijk…

Nadat ik te maken kreeg met ontrouw twijfelde ik over alles wat met liefde te maken had. 

Toen ik de ergste schrok te boven was was het tijd om te werken aan mijzelf en besloot ik mijn geluk niet meer te laten afhangen van een ander. 

De tatoeage op mijn vinger betekent voor mij ‘er is niemand anders verantwoordelijk voor mijn geluk behalve ikzelf. Ik ben alleen verantwoordelijk voor mijn welzijn en dat van mijn kinderen en voor niemand anders’. BAM! Ja! En nu ik het zo opschrijf voel ik het weer. De kracht! 

Het voelt zo bevrijdend. En weet je, als je zo onafhankelijk kunt zijn is er alleen maar meer ruimte. Ruimte voor liefde, voor vuur en passie

Wil jij ook weer terugkomen in je kracht? In contact met je vuur? Meld je hier aan.

De kennismaking bestaat uit één onderdeel van de SatNam-Methode en dit onderdeel bestaat uit 3 modules. De kosten zijn €45,- . Schrijf je hier in.

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Bekijk mijn programma’s.

Liefs, Mandy van Yogapepper

Kundalini yogadocent met een speciaal programma voor vrouwen ter begeleiding na ontrouw, overspel en bedrog

Hi, ik ben Mandy

Na mijn eigen ervaring met ontrouw merkte ik dat yoga en meditatie ontzettend helend kunnen werken.

Door een heftige ervaring als ontrouw kan je volledig los komen te staan van je gevoelens. De emoties zijn te heftig. Door weer in contact te komen met je lijf kan je ruimte maken voor die emoties en dan kan het helen beginnen.

Volg mij