Kundalini yoga Arnhem

Met al je aandacht naar binnen gericht Kundalini yoga op jouw lievelingsplek?

Audio lessen versus videolessen

Een groot voordeel van audiolessen ten opzichte van videolessen is dat je de lessen gemakklijk overal mee naar toe kunt nemen. Het enige dat je nodig hebt is een device waarop je geluid kunt afspelen. 

Een groot voordeel is ook dat je de les kunt volgen zonder dat je wordt afgeleid door beeld. Je kunt de les met gesloten ogen volgen en dat helpt om de aandacht diep naar binnen te te richten en te voelen at er te voelen wat daar gebeurt; hoe je verzacht, ruimte maakt en waar het tintelt en stroomt.

Je volgt de les in stile of je gebruikt je eigen favoriete muziek (of één van mijn afspeellijsten in Spotify , te vinden onder de naam Yogapepper). 

Volg jouw favoriete Kundalini yogalessen  altijd en overal!

Herkenbaar?

Z

Ik wil kundalini yoga doen wanneer het mij uitkomt

Z

Ik doe graag Kundalini yoga buiten in de natuur

Z

Ik kan me beter focussen op mijn lichaam met mijn ogen gesloten

Z

Ik zou wel meer in contact willen zijn met mijn gevoel

Pakketten & Prijzen

Wat zeggen anderen?

Mandy is een bijzonder fijne vrouw, waar ik sinds oktober 2017 Kundalini Yoga bij volg. De open, vertrouwde en inspirerende sfeer die zij weet te creëeren tijdens de les, geven mij een goede bescherming in het behouden van balans tussen denken en voelen.

Ik gun iedereen jouw fijne yogalessen!’
Jeannique

Systeem begeleider en eigenares van, Buro Pib

“Woorden die bij Mandy horen: optimisme, lef, aandacht voor de ander, lachen om zichzelf en vooral…ze is uniek en helemaal zichzelf!”

Gwendolijn

Hoofddocent, onderzoeker Health Promotion, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

“Ik heb vandaag de meditatie van innerlijke wijsheid gedaan. Wat was dat fijn zeg. En heel ontspannen! Dank je wel en ook voor de gehele ‘Voel je vuur! challenge.”

Iris

Senior Consultant & Board Member, Stichting Bootvluchteling

Veel gestelde vragen

Zijn audiolessen ook geschikt voor beginners?

Zéker! Zelfs als je nog nooit yoga of kundalini yoga gedaan hebt zijn de lessen goed te volgen. Je kunt het namelijk niet fout doen. Het is een uitnodiging om naar je lichaam te luisteren en zo met je lichaam en de energie te verbinden.

Zit er muziek onder de audiolessen?

Nee. Muziek is heel persoonlijk. Je kunt via een ander device je eigen muziek afspelen of je gebruikt één van mijn Spotify lijsten. Je vind me op Spotify als je zoekt op Yogapepper.

Hoe weet ik of ik het goed doe?

Je doet het goed wanneer je de oefeningen met aandacht doet. Mindful, bewust. Met aandacht voor wat je voelt wanneer je beweegt en daarna. 

Kan ik de audiolessen downloaden?

Je hoeft de lessen niet te downloaden, want ze zijn altijd voor jou beschikbaar, ook als je offline bent.

Ik heb een andere vraag

Ik beantwoord je vraag graag! Neem je contact met me op? Dat kan op info@yogapepper.nl of  bel of app: 0651323504

‘De huid staat niet los van emoties, of de emoties los van de rug, of de rug los van de nieren, of de nieren los van wil en ambitie, of wil en ambitie los van de milt, of de milt los van seksueel zelfvertrouwen’

~Dianne Connelly~