Kundalini yoga Arnhem

Yogapepper’s Dance

Elke tweede vrijdag van de maand

Van 20:00- 22:00 uur 

Yogahouse, Putstraat 11, Arnhem

Laat al je beperkingen los..

Yogapepper’s dance is vrijheid en verbinding.

Op de eerste plaats met jezelf en alleen als je dat wilt, met een ander. Het doel van Yogapepper’s dance is dat je je volledig veilig en op je gemak voelt zodat jij je helemaal kunt laten meevoeren op de klanken van heerlijke muziek. Zonder je af te vragen hoe het eruit ziet, of het wel in de maat is of welke gedachten, oordelen of gevoelens er dan ook voorbij kunnen komen.

Dansen zonder je te laten beperken door wat dan ook. Dat is Yogapepper’s dance!

De ruimte waar we dansen

Yogahouse heeft een heerlijke danszaal, met houten vloer en vloerverwarming. Frisse lucht door goeie ventilatie en ramen. Het is een intieme ruimte voor maximaal 25 personen. Buiten de zaal is er plek om even te zitten en te praten. Er is onbeperkt thee en water beschikbaar.

‘Dansen is een sport, kunstvorm, beweging vaak op muziek. Het wordt gebruikt als een vorm van emotionele expressie, sociale interactie of een spirituele of uitvoerende vorm’ aldus Wikipedia.

Regels tijdens Yogapepper’s dance:

\

je danst op blote voeten

\

je danst zoals je wilt, ik geef je geen opdrachten (-: Je danst met respect voor elkaars ruimte en bubbel en zonder oordeel

\

in de danszaal wordt niet gesproken (in de ruimte buiten de zaal wel, daar is ook water en thee)

\

wil iemand met je dansen? Mag. Liever niet? Breng dan je handen voor je hart en bedank de ander door te groeten met een knikkend gebaar

\

geniet vooral! van de klanken, de vrijheid van het bewegen, de energie en positive en uplifting vibes!

Terug in je kracht

Tickets

*je kunt meerdere tickets bestellen op één factuur door van de betaalpagina op ‘verder winkelen’ te klikken

Veel gestelde vragen

Ik kan toch niet komen. Wat nu?

Ik kan gekochte kaarten niet retour nemen. Je kunt proberen je ticket te verkopen. Geef dan wel de naam door via info@yogapepper.nl

Is er parkeerruimte bij Yogahouse?

Een parkeerplaats vinden in de buurt van Yogahouse kan een uitdaging zijn. Yogahouse is in de buurt van het centrum van Arnhem waar parkeergarages zijn op loopafstand van ongeveer 10 minuten.

Wat moet ik aan?

Trek iets aan waarin je je lekker voelt. Een zwierige rok of een comfortabele legging of broek. Van dansen word je lekker warm. Laagjes zijn handig. 

Je danst op blote voeten.

Moet ik tot het einde blijven?

Het is fijn om samen te starten en te eindigen, maar vrijheid is blijheid… als je genoeg gedanst hebt ben je vrij om te gaan wanneer je wilt.

Zijn er kluisjes?

Nee, wel een gezamelijke kleedkamer waar je ook je jas en tas kwijt kan. Er is geen bewaking. Laat daarom waardevolle spullen thuis.

Mijn vraag staat er niet bij

Mail je vraag naar info@yogapepper.nl of app naar 06 51 323 504. Ik reageer zo snel mogelijk

‘When we step on the dancefloor, we include our whole selves, even the frightened parts that we want to hide. We dance through pain and sorrow. We dance with joy until our hard edges soften and our masks fall away. We meet other courageous dancers, weaving unbreakable threads of connection’

 

~Donna Marie Carroll~

onde