Kundalini yoga Arnhem

Wil jij ook je lichaamsbewustzijn versterken?

Herken je dit over je lichaam?

Z

Ik zou graag meer willen weten over de samenwerking van lichaam en geest

Z

Ik zou graag de signalen van mijn lichaam willen herkennen

Z

Ik zou wel meer in controle willen zijn over mijn emoties

Z

Ik zou wel beter willen kunnen ontspannen

Z

Ik zou graag beter willen kunnen mediteren

Z

Ik zou graag meer willen weten de verbinding tussen mijn emoties en mijn lichaam

Z

Ik zou wel meer in contact willen zijn met mijn gevoel

Versterk je lichaamsbewustzijn

Je weet dat je lichaam niet los staat van je geest en je emoties. Dat voel je wanneer je rode wangen krijgt als je je schaamt of buikpijn wanneer je zenuwachtig bent. In groet lijnen weet je hoe je lichaam reageert. Dat zijn lichamelijke reacties die je vrijwel iedereen herkent. Maar wist je dat alle emoties die je voelt iets in je lichaam doen? Elke gedachte, elke gebeurtenis is energie en heeft invloed op je lichaam en je geest. 

In de cursus Versterk je lichaamsbewustzijn maak ik samen met jou een reis door je lichaam en geest. Van top tot teen ga je voelen en ervaren. Doe je mee?

Na deze cursus:

\

Voel je de verbinding tussen jouw lichaam en geest

\

Herken je jouw lichamelijke reacties op emoties sneller

\

Weet je wat jij kunt doen om je beter te voelen

\

Voel je hoe krachtig je lichaam en geest zijn

\

Voel je je sterker en sta je meer in je kracht

Terug in je kracht

Pakketten & Prijzen

Verbinding van lichaam en geest

Mijn naam is Mandy, trotse eigenaar van Yogapepper. Ik ben Kundalini yogadocent en geef les sinds 2014 aan particulieren, bedrijven en online. Ik ben gespecialiseerd in het helen van ontrouw gericht op lichaamswerk. Omdat ik geloof dat je naast gesprekken in therapie juist in contact moet zijn met je lichaam.

Yoga zorgt voor de verbinding tussen lichaam en geest. Om je lichaamsbewustzijn te versterken heb ik een cursus ontwikkeld waarbij je een reis gaat maken door jouw lichaam. Wat kom je daar tegen? Hoe kun je de energie voelen stromen? Hoe kun je ruimte maken? Dat leer ik je door het jezelf te laten ervaren. Ik vertel je er graag over. Je kunt de cursus online volgen met behulp van een e-book en video- en audio instructies.

Wil je liever live de cursus volgen? Dat kan ook. Afhankelijk van de Covid situatie start de cursus in het voorjaar.

Helen na ontrouw

Wat houdt de cursus Versterk je lichaamsbewustzijn in?

Het programma is een persoonlijk traject, waarbij we samen een reis maken door het lichaam en de geest. De samenhang tussen lichaam en geest heeft een directe invloed op je fysieke en geestelijke gezondheid. Wanneer je patronen, blokkades kunt herkennen kan je er ruimte aan geven en ontspannen. 

In de mini training ga je 21 dagen elke dag je lichaamsdagboek invullen. Zo ben je je elke dag even bewust van je lichaam en kan je een begin maken met het herkennen van jou lichamelijke en geestelijke reacties op verschillende situaties. Voor deze mini cursus ontvang je een e-book met informatie over je lichaam en het lichaamsdagboek om in te vullen. Tijdens deze mini cursus komen we 3 keer online samen. Ik vertel je meer over de verbinding tussen lichaam en geest en als je wilt deel je je vragen en ervaringen.

De mini cursus is een kennismaking voor de basis cursus Versterk je lichaambewustzijn. Deze start, afhankelijk van de covid situatie in het voorjaar. In deze cursus gaan we écht aan de slag met de verbinding tussen je lichaam en geest. Je ontvangt een uitgebreid e-book en audio- en videoinstructies. We gaan de volgende essentiële onderwerpen behandelen: de grote wijsheid van het lichaam, de energiebanen en chakra’s, de interpretatie van jouw lichaam en hoe we dit kunnen leren verstaan. Dit alles om je te laten voelen te laten leven vanuit jouw volle potentie.

Dit wil jij toch ook?

Z

Weten wat jouw lichaam je wil vertellen?

Z

Weten wat je kunt doen om je beter te voelen?

Z

Je beter kunnen ontspannen?

Z

Minder stress en spanning ervaren omdat je beter voelt wat je nodig hebt?

Z

Voelen hoe krachtig en sterk je bent?

Wat zeggen anderen?

Mandy is een bijzonder fijne vrouw, waar ik sinds oktober 2017 Kundalini Yoga bij volg. De open, vertrouwde en inspirerende sfeer die zij weet te creëeren tijdens de les, geven mij een goede bescherming in het behouden van balans tussen denken en voelen.

Ik gun iedereen jouw fijne yogalessen!’
Jeannique

Systeem begeleider en eigenares van, Buro Pib

“Woorden die bij Mandy horen: optimisme, lef, aandacht voor de ander, lachen om zichzelf en vooral…ze is uniek en helemaal zichzelf!”

Gwendolijn

Hoofddocent, onderzoeker Health Promotion, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

“Ik heb vandaag de meditatie van innerlijke wijsheid gedaan. Wat was dat fijn zeg. En heel ontspannen! Dank je wel en ook voor de gehele ‘Voel je vuur! challenge.”

Iris

Senior Consultant & Board Member, Stichting Bootvluchteling

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit yoga gedaan. Is dit programma wel iets voor mij?

De yoga en meditatie oefeningen die in het basis cursus programma zitten zijn voor iedereen geschikt. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Er zijn altijd aanpassingen mogelijk en daarover informeer ik je in de video’s. 

Wat is het verschil tussen de mini training en de basis cursus Versterk je lichaamsbewustzijn?

De mini training is een kleine kennismaking met de basis cursus. Je maakt alvast een begin met de bewustwording van je lichaam en geest. In de basis cursus ga je veel dieper in op de verschillende manieren waarop lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.

Is dit een online programma?

Dit is een online programma . Je doorloopt het programma in je eigen tijd, in je eigen veilige omgeving. Je neemt deel via je telefoon, laptop of tablet.  De basis cursus wordt een online én een live cursus van 10 weken en zal plaatsvinden in Arnhem.

Wanneer kan ik beginnen?

De mini training start op 28 januari 2021. De basis cursus start waarschijnlijk in maart.

‘De huid staat niet los van emoties, of de emoties los van de rug, of de rug los van de nieren, of de nieren los van wil en ambitie, of wil en ambitie los van de milt, of de milt los van seksueel zelfvertrouwen’

~Dianne Connelly~