Kundalini yoga Arnhem

Wil jij ook weer terug komen in je kracht en in contact zijn met je innerlijk vuur na ontrouw?

Herken je de volgende gedachten en gevoelens ?

Z

Ik zou wel een beter gevoel over mezelf willen hebben

Z

Ik zou graag wat steviger in mijn schoenen  willen staan

Z

Ik zou me graag  wat minder schuldig willen voelen als ik eens voor mezelf kies

Z

Ik  zou graag een positiever beeld over liefde willen hebben en weer vertrouwen krijgen in echte liefde

Z

Ik zou graag willen vergeven, maar ik weet niet hoe 

Z

Ik zou graag meer zelfvertrouwen willen hebben en voelen dat ik meer dan genoeg ben

Z

Ik zou graag weer in contact willen komen met mijn ware zelf en niet meer het gevoel hebben mezelf kwijt te zijn

Terug in je kracht na overspel

Het voelt als verdoofd. Je voelt dat je uit contact bent met je lichaam. Het is moeilijk je emoties te herkennen. Boosheid en irritatie voel je wel en dit overvalt je soms. 

Je hebt behoefte aan rust en stabiliteit. Steviger staan en je krachtig voelen. Je hebt al gesprekken gehad met een therapeut of coach, maar je voelt dat er meer zit. Je wilt weer voelen!

Ik nodig je uit om je mee te doen met Terug in je kracht na ontrouw. Niet meer praten, maar voelen!

Na terug in je kracht na ontrouw:

\

Heb je meer zelfvertrouwen

\

Sta je steviger in je schoenen

\

Ben je stabieler

\

Heb je meer vertrouwen in de liefde

\

Is je zelfbeeld verbeterd

Terug in je kracht

Pakketten & Prijzen

Ontrouw, rouw en trouw

Mijn naam is Mandy, trotse eigenaar van Yogapepper. Ik ben Kundalini yogadocent en geef les sinds 2014 aan particulieren, bedrijven en online. Ik ben gespecialiseerd in het helen van ontrouw gericht op lichaamswerk. Omdat ik geloof dat je naast gesprekken in therapie juist in contact moet zijn met je lichaam.

Door een traumatische ervaring als ontrouw kan je helemaal los komen te staan van je gevoelens en emoties. Door het programma Terug in je kracht na ontrouw help ik je weer in contact te komen met je lijf om je weer te laten voelen. Als je meer in contact bent met je lijf en je gevoel kan je echt helen. Wanneer lichaam en geest meer in balans zijn voel je je sterker, heb je meer zelfvertrouwen en kan je beter voor jezelf zorgen.

Mijn verhaal stond al op Wendyonline.nl, in de Yogakrant en de Wendy van Dijk special.

Helen na ontrouw

Wat houdt het online programma in?

Het programma is een persoonlijk traject, waarbij je in minimaal 6 weken gaat werken aan jouw proces om (meer) in je kracht te komen, je zelfvertrouwen te vergroten, je beeld over (zelf)liefde te verbeteren, kortom… om in je kracht te staan! Het programma bestaat uit 6 modules. Elke week ontvang je de volgende module, máár je doorgaat jouw proces in je eigen tempo. Als je voor een bepaalde module meer tijd nodig hebt dan neem je die tijd. De modules blijven voor altijd voor jou beschikbaar. 

Je werkt met een leer- en werkboek en ontvangt opdrachten en uitleg via video’s en audio’s. Via een privé Facebookgroep kan je je ervaringen delen met andere deelnemers, vragen stellen en een (video) gesprek met mij inplannen. Ik ondersteun je in jouw mooie proces en ben altijd beschikbaar voor vragen. 

We gaan de volgende essentiële onderwerpen behandelen: jouw kernwaarden, jouw zelfbeeld, je doelen. Hoe zie je deze onderwerpen, maar vooral ook hoe voelt het! Én hoe integreer je dit allemaal in je dagelijks leven, zodat het je een deel van je leven wordt.

Jij droomt hier toch ook van?

Z

Meer zelfvertrouwen! Zodat je de juiste keuzes voor jezelf kan maken?

Z

Jouw eigenwaarde vergroten, zodat je jouw ruimte in durft te nemen

Z

Jouw boosheid omzetten in zachtheid en vergeving

Z

Weer vertrouwen in de liefde en meer ontspannen in je relatie

Z

Je vrijer en onafhankelijker voelen!

Wat zeggen anderen?

Mandy is een bijzonder fijne vrouw, waar ik sinds oktober 2017 Kundalini Yoga bij volg. De open, vertrouwde en inspirerende sfeer die zij weet te creëeren tijdens de les, geven mij een goede bescherming in het behouden van balans tussen denken en voelen.

Ik gun iedereen jouw fijne yogalessen!’
Jeannique

Systeem begeleider en eigenares van, Buro Pib

“Woorden die bij Mandy horen: optimisme, lef, aandacht voor de ander, lachen om zichzelf en vooral…ze is uniek en helemaal zichzelf!”

Gwendolijn

Hoofddocent, onderzoeker Health Promotion, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

“Ik heb vandaag de meditatie van innerlijke wijsheid gedaan. Wat was dat fijn zeg. En heel ontspannen! Dank je wel en ook voor de gehele ‘Voel je vuur! challenge.”

Iris

Senior Consultant & Board Member, Stichting Bootvluchteling

“Terug in je kracht na ontrouw was precies wat ik nodig had. Geen verwijten naar de ander of naar jezelf maar vertrouwen krijgen in je eigen kracht en met liefde naar jezelf kijken en weer voelen dat je het waard bent.”

Sabrine

Customor Support, Reisbranche

Veel gestelde vragen

Ik heb nog nooit yoga gedaan. Is het programma wel geschikt voor mij?

De yoga en meditatie oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Er zijn altijd aanpassingen mogelijk en daarover informeer ik je in de video’s. 

Hoelang duurt dit online programma?

Het programma bestaat uit 6 modules. Elke week ontvang je een nieuwe module. Als je elke week een module afmaakt duurt het 6 weken. Máár….je doet het in je eigen tijd en je eigen tempo. Als je 2 of 3 weken over een module doet is dat prima. Het programma blijft voor altijd voor jou toegankelijk.

Is dit een online programma?

Dit is een online programma . Je doorloopt het programma in je eigen tijd, in je eigen veilige omgeving. Je neemt deel via je telefoon, laptop of tablet.  

Wanneer kan ik beginnen?

Vanaf 31 oktober 2020 is het programma beschikbaar

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen. Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kan je dit aangeven bij de betaling.

‘Yoga is not about self-improvement, it’s about self-acceptance’

~Gurmukhi Kaur Khalsa~