Alweer een jaar weg bij de Rechtbank..

Inspiratie

Afgelopen zaterdag 30 januari 2021, was het precies een jaar geleden dat ik mijn laatste werkdag had op Rechtbank Gelderland. Wauw!! En wat voor een jaar!

Niet het meest gunstige moment om je vaste contract op te zeggen om volledig zelfstandig ondernemer te worden. Het is maar goed dat ik dat niet wist toen ik om beëindiging van mijn vaste contract vroeg, dan weet ik niet of ik het wel gedurfd had.

Maar ondanks alles, heb ik nog geen moment spijt gehad, want..

In de media

Er was veel media aandacht voor het online programma dat ik maakte voor vrouwen om te helen na ontrouw.

Ik stond het afgelopen jaar op wendyonline.nl, in het Wendy Special Magazine en in de Flair. Ik werd geïnterviewd voor twee podcasts; één door Ankie van Steen en één door Corine van Zoelen, de yoga busines coach.

Kortom best een succesvol jaar!

Vorige week startte een groep met mijn tweede online programma; de mini cursus voor het Versterken van het lichaamsbewustzijn. Een online mini cursus voor iedereen die de verbinding tussen lichaam en geest wil versterken.

Een cursus voor een iets breder publiek. Nu nog alleen online te volgen, maar als de maatregelen het toestaan, in het voorjaar van 2021 ook live in Arnhem. Oh wat verheug ik mij daarop!

Mijn missie

Mijn missie was altijd om met mijn yoga kennis en ervaring iets in beweging te zetten, een steen te verleggen, iets te verschuiven zodat er ruimte ontstaat. Mensen te laten voelen om de bewustwording en intuïtie te versterken. En dat is precies de kracht van de Kundalini yogalessen en de online programma’s. Als je Kundalini yoga bij mij volgt dan weet je hoe krachtig en effectief het is. Wat een zegen dat ik het afgelopen jaar alle ruimte kreeg om  mijn hartmissie te volgen! Twijfel jij of je die stap moet zetten? Ik ken niemand die ooit spijt kreeg van het volgen van haar hart.

Liefs, Mandy

p.s. wil je eens een kundalini yogales proberen? Via deze link meld je je aan voor een proefles

Hi, ik ben Mandy

Na mijn eigen ervaring met ontrouw merkte ik dat yoga en meditatie ontzettend helend kunnen werken.

Door een heftige ervaring als ontrouw kan je volledig los komen te staan van je gevoelens. De emoties zijn te heftig. Door weer in contact te komen met je lijf kan je ruimte maken voor die emoties en dan kan het helen beginnen.

Volg mij